Inschrijven

De online voorinschrijving voor de 29ste Haagse Beemden Loop is geopend.

Voorinschrijving via onderstaande linkjes kan tot en met zondag 20 mei 2018. Je kunt je startnummer afhalen op zaterdag 26 mei tussen 10.00 en 16.00 uur of op zondag 27 mei vanaf 08.00 uur in het clubgebouw van B.S.V. Boeimeer. Deze bevindt zich in de directe nabijheid van de start-/finishlocatie. Je startnummer wordt dus niet opgestuurd.

Wil je met een groep (≥5 personen) deelnemen en 15% korting ontvangen op je inschrijving? Dat kan via de pagina voor groepsinschrijvingen.

Na-inschrijven is mogelijk op zaterdag 26 mei of zondag 27 mei (lees verder onderaan deze pagina).

Inschrijven voor houders van een Nederlands rekeningnummer in combinatie met betaling via iDEAL:

 

Inschrijven voor houders van een niet-Nederlands rekeningnummer is er een apart inschrijvingsformulier en geschiedt betaling via eenmalige Europese incasso.

 

Voorinschrijfkosten 2018 (inclusief medaille)

10 of 15 km: € 12,-
5 km: € 10,-
5 km wheelers: € 10,-
Kidsrun: € 3,-
Obstacle Trail Run: € 19,-

 

Afhalen startnummers
Je startnummer wordt niet toegezonden. Je kunt je startnummer ophalen op zaterdag 26 mei tussen 10.00 en 16.00 uur of op zondag 27 mei vanaf 08.00 uur in het clubgebouw van B.S.V. Boeimeer. Deze bevindt zich op het start/finishterrein. Om op zondag lange wachtrijen te voorkomen, verzoeken wij je om je startnummer al op zaterdag op te halen.

Na-inschrijven
Na-inschrijven kan op zaterdag 26 mei of zondag 27 mei in de kantine van het clubgebouw van B.S.V. Boeimeer, Heksendans 4, 4823 JX Breda. Op zaterdag kan dit tussen 10.00 uur en 16.00 uur; op zondag vanaf 08.00 uur tot een half uur voor de start van de te lopen afstand. Het clubgebouw van B.S.V. Boeimeer bevindt zich op het start/finishterrein. Betaling bij na-inschrijving kan contant (graag gepast betalen) of per PIN. Wij geven de voorkeur aan pinnen.

Na-inschrijfkosten 2018 (inclusief medaille)

10 of 15 km: € 14,-
5 km: € 12,-
5 km wheelers: € 12,-
Kidsrun € 3,50
Obstacle Trail Run: € 21,-

Geen onderscheid tussen leeftijdscategorieën of wedstrijd- en prestatielopers 
Er is geen onderscheid meer in leeftijdscategorieën of tussen wedstrijdlopers en prestatielopers (recreanten). Dit geldt voor alle afstanden. Of je nu lid bent van de Atletiekunie of niet, je kunt kans maken op het winnen van één van de (geld)prijzen.

Tijdregistratie
De organisatie maakt gebruik van de tijdregistratie van Racetimer. Dit houdt in dat elke loper verplicht met een door de organisatie verstrekt startnummer voorzien van chip loopt. De Kidsrun kent geen tijdregistratie, maar ook hier zijn alle deelnemers verplicht te lopen met een startnummer (zonder chip).

Wedstrijdreglement