Inschrijven

De online voorinschrijving is gesloten

Online voorinschrijving is helaas nog niet mogelijk. Deze zal naar verwachting in februari 2018 opengaan.

Na-inschrijven

Na-inschrijven kan op zaterdag 26 mei of zondag 27 mei in de kantine van het clubgebouw van B.S.V. Boeimeer, Heksendans 4, 4823 JX Breda. Op zaterdag kan dit tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Op zondag vanaf 08.00 uur tot een half uur voor de start van de te lopen afstand. De kantine van B.S.V. Boeimeer bevindt zich op het start/finishterrein. Betaling bij na-inschrijving kan contant (graag gepast betalen) of per PIN. Wij geven de voorkeur aan pinnen.

Geen onderscheid tussen leeftijdscategorieën of wedstrijd- en prestatielopers 

Er is geen onderscheid in leeftijdscategorieën of tussen wedstrijdlopers en prestatielopers (recreanten). Dit geldt voor alle afstanden. Of je nu lid bent van de Atletiekunie of niet, je kunt kans maken op het winnen van één van de (geld)prijzen.

Tijdregistratie
De organisatie maakt gebruik van de tijdregistratie van Racetimer. Dit houdt in dat elke loper verplicht met een door de organisatie verstrekt startnummer voorzien van chip loopt. De Kidsrun kent geen tijdregistratie, maar ook hier zijn alle deelnemers verplicht te lopen met een startnummer (zonder chip).

Wedstrijdreglement