Inschrijven

De online voorinschrijving is gesloten

Online voorinschrijving is helaas niet meer mogelijk.

Na-inschrijven

**Belangrijk nieuws!**
Vanwege het voorspelde warme weer zijn er een aantal wijzigingen in het programma, die ook betrekking hebben tot na-inschrijven op zondag. Zie onze nieuwspagina voor meer informatie

Na-inschrijven kan op zaterdag 27 mei of zondag 28 mei in de kantine van het clubgebouw van B.S.V. Boeimeer, Heksendans 4, 4823 JX Breda. Op zaterdag kan dit tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Op zondag vanaf 10.00 uur tot een half uur voor de start van de te lopen afstand. De kantine van B.S.V. Boeimeer bevindt zich op het start/finishterrein. Betaling bij na-inschrijving kan contant (graag gepast betalen) of per PIN. Wij geven de voorkeur aan pinnen.

Je kunt als na-inschrijver het inschrijfformulier downloaden (Word .docx of .PDF) zodat je het alvast kunt uitprinten, invullen en meenemen. Zo hoef je minder lang te wachten bij de na-inschrijving. Jij blij, wij blij en andere wachtenden ook blij want dan gaat het een stuk sneller allemaal!

Na-inschrijfkosten 2017 (inclusief medaille)

10 of 15 km: € 13,00
5 km: € 11,50
5 km wheelers: € 11,50
Kidsrun € 3,50
Obstacle Trail Run: € 19,00

Geen onderscheid tussen leeftijdscategorieën of wedstrijd- en prestatielopers
Er is geen onderscheid meer in leeftijdscategorieën of tussen wedstrijdlopers en prestatielopers (recreanten). Dit geldt voor alle afstanden. Of je nu lid bent van de Atletiekunie of niet, je kunt kans maken op het winnen van één van de (geld)prijzen.

Tijdregistratie
De organisatie maakt gebruik van de tijdregistratie van Chiptiming. Dit houdt in dat elke loper verplicht met een door de organisatie verstrekte chip loopt. Dit geldt niet voor de familieloop, waar niet met een chip wordt gelopen.

Wedstrijdreglement