Decathlon nieuwe hoofdsponsor HBL

Met trots kondigen wij aan dat Decathlon Breda vanaf heden de nieuwe hoofdsponsor is van de Haagse Beemden Loop. Vanaf nu heten wij dan ook de Decathlon Haagse Beemden Loop! We zijn blij dat we nu een hoofdsponsor hebben waar we echt trots op kunnen zijn.
Decathlon is voor vele sporters geen onbekende naam en heeft natuurlijk het sporthart op

Het dagelijks bestuur en de sponsorcommissie samen met Wiebe en Marieke van Decathlon

de juiste plaats. En wat matcht beter dan een branchgerelateerde partner als hoofdsponsor?
Wiebe Muskens van Decathlon: “Ook wij zijn erg content met deze samenwerking. Onze
naamsbekendheid kan natuurlijk altijd groter en de Haagse Beemden Loop is net als wij sportgerelateerd. En, wat nog belangrijker is, het is een goede aansluiting bij de missie van Decathlon: Sport toegankelijk maken voor iedereen.”

En zo zien wij het ook. De missie van Decathlon is dan ook precies waar de Haagse Beemden Loop al jaren voor staat. Door middel van de diverse afstanden en onderdelen proberen we een zo groot mogelijke groep deelnemers te bereiken: ‘gewone’ hardlopers, maar ook wheelers (5 km), de jeugd via de Kidsrun en zeker niet te vergeten de waaghalzen bij de Obstacle Trail Run.
Decathlon zal niet alleen via de naam van ons evenement en diverse online en offline media-uitingen vertegenwoordigd zijn, zoals op de website en de posters, maar zal ook op zondag 28 mei aanwezig zijn. Er gaat een loopteam meedoen, dat zal bestaan uit zowel personeelsleden van Decathlon als klanten. Deze klanten trainen via de Kalenji Running Academy voor 5 kilometer. Zelf ook mee doen aan de looptrainingen van Decathlon? Kijk snel op hun website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *