Helpende handen gezocht op 27 en 28 mei

Ons evenement is ieder jaar weer een succes dankzij de ruim 100 vrijwilligers die ons meehelpen. Wil jij ook deel uitmaken van deze groep toppers? We hebben nog een aantal vrijwilligers nodig dus kom maar op met je aanmelding! Wij zijn heel blij met jou!

Loop je zelf niet (meer) hard en/of heb je op zaterdag 27 mei en /of zondag 28 mei 2017 een paar uurtjes of de gehele dag tijd over? We zouden het heel tof vinden als jij ons komt helpen. Waarmee? Met van alles! Lees snel verder via de link onder de afbeelding….

Haagse Beemden Loop Breda zoekt vrijwilligers

We zoeken nog helpende handen bij de volgende functies:

Zaterdag 27 mei (overdag, verschillende tijden):
– lunchpakketten maken voor alle vrijwilligers
– uitreiken startbewijzen van de voor-inschrijvers en na-inschrijvingen afhandelen
– hindernissen opbouwen van de Obstacle Trail Run. Denk hierbij aan zandzakken vullen, linten spannen, paaltjes de grond in, tijgernetten uitzetten, etc.

Zondag 28 mei (het merendeel is tussen 12 en 17 uur, tijden kunnen varieren):
– medailles om de nek hangen van alle finishers (vinden ze geweldig als jij dit doet!)
– water uitdelen bij de finish (heerlijke dorstlesser, iedereen is je dankbaar)
– toezicht houden bij de hindernissen (heerlijk in de natuur in het zonnetje, kun je gelijk iedereen aanmoedigen)
– begeleiding bij het springkussen
– oversteekhulp bij het finishgebied: jij zorgt er voor dat supporters op een veilige manier op het juiste moment over kunnen steken
– de lopers de goede kant op sturen bij de finishfuik (vinden ze heel fijn!): moeten ze nog een ronde of mogen ze gaan uithijgen bij de finish
– wedstrijdregistratie: op een laptop de inschrijvingsformulieren verwerken (zodat iedereen na afloop zichzelf in de uitslagen kan terugvinden)
– de garderobe bewaken: dankzij jou kan hoeven de deelnemers zich geen zorgen te maken of hun spullen wel veilig zijn
– hindernissen voor de Obstacle Trail Run en de Kidsrun afbreken (dit is pas vanaf 14 uur)

Voor de lunch en consumpties gedurende de dag wordt gezorgd. Na afloop kun je genieten van een welverdiende snack van de frietkraam

Enthousiast geworden of toch eerst nog wat meer informatie? Vul het contactformulier op onze vrijwilligerspagina in en de coördinator vrijwilligers neemt contact met je op. Mede door jouw inzet bezorg je de deelnemers en bezoekers een onvergetelijke dag!

 

2 gedachten over “Helpende handen gezocht op 27 en 28 mei

 1. Beste,
  Vorig jaar heb ik meegeholpen om het OTR parcours op te bouwen en af te breken. Dit vond ik erg leuk om te doen. Ik ben ook teruggevraagd of ik dit jaar ook mee wil helpen zodat er een vast team vormt.
  Dit wil ik heel graag doen. Ik ben op beide dagen beschikbaar. helaas moet ik eerder vertrekken (zo rond half 3) omdat ik naar mijn werk moet.
  Verder kun je me ook voor andere werkzaamheden inzetten zoals de waterpost. Als ik het enthousiasme van de deelnemers maar kan zien.
  Met vriendelijke groet,
  Louisa Krijnen.

  1. Beste Louisa,
   Dankjewel voor je bericht. ik heb het doorgezet naar onze coördinator vrijwilligers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *