DANK! THANKS! MERCI! DANKE! GRACIAS! GRAZIE!

Het was weer een aantal momenten spannend met het weer, maar uiteindelijk is het toch gelukt. Editie 29 van de Haagse Beemden Loop is weer succesvol afgesloten. Weergoden kunnen we niet bedanken, maar wel heel veel mensen die ieder jaar er weer voor zorgen dat we het evenement mogelijk kunnen maken.

In willekeurige volgorde;

Alle sponsors die ons hebben ondersteund, in welke vorm en mate dan ook; bedankt, en we hopen dat ze dat nog jaren blijven doen.

B.S.V. Boeimeer, bedankt voor de prettige samenwerking en het ter beschikking stellen van het terrein. Toine en alle andere kantine medewerkers, bedankt.

Alle lopers, bedankt, want geen lopers, geen evenement.

En ook bedankt; alle mensen op de achtergrond zoals de fotografen die weer prachtige foto’s hebben gemaakt. Het publiek, de DJ, en dan wat meer op de voorgrond, maar zoals altijd bescheiden; onze speaker Frans Jacobs die buiten zijn enorme kennis op sportgebied het evenement vocaal op een fijne manier aan elkaar weet te praten en daarbij oog heeft voor elke deelnemer.

Wellicht vergeten we nog specifiek een aantal mensen te bedanken, maar met het woord  ‘vrijwilligers‘ is eigenlijk iedereen genoemd en alles gezegd. Deze mensen (en dat zijn er echt heeeeel veel) helpen ons ieder jaar op allerlei manieren. Ze doen dat belangeloos, onbetaald, maar veel belangrijker; met 100 % inzet en een enorme dosis enthousiasme. Deze mensen zijn echt onbetaalbaar!

Namens de hele organisatie van Decathlon Haagse Beemden Loop:

Bedankt! En op naar het jubileumjaar, save de date!
Zondag 26 mei 2019 – 30ste editie Haagse Beemden Loop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *