Kleine aanpassingen in programma en extra informatie (kids)OTR

Obstacle Trail Run

Licht gewijzigde starttijden en -groepen
De opstel-, start-, doorkomst-, finish- en huldigingstijden zijn afhankelijk van een hele hoop factoren: tijdsregistratie (techniekkeuze), capaciteit, lengte van het parcours, beschikbaarheid van (delen van) het parcours (ecologie), moeilijkheidsgraad obstakels, enz.

We hebben op basis van de actuele situatie in het veld geconstateerd dat er mogelijk problemen kunnen ontstaan en willen die voorblijven. Om die reden zijn de volgende aanpassingen doorgevoerd:

  • We starten de OTR vanaf 12:00 (was: 11:55)
  • Er zijn 5 startgroepen met elk 60 deelnemers* 
  • De startgroepen beginnen om de 5 minuten (was: 15 minuten).

*Je wordt op volgorde van inschrijving in een van de startgroepen ingedeeld.

Let op: er is een maximum van 300 deelnemers, dus wees er snel bij! VOL=VOL! Schrijf je nog snel in

Voor alle starttijden, zie de pagina Programma.

Gezondheid
Verder willen we je graag attenderen op het Infoblad deelnemers Mud- en Obstacle Run, die wij van de GHOR/ GGD hebben ontvangen. Hierin staat belangrijke informatie voor deelnemers van sportevenementen met water en modder.

(OTR-) Kidsrun

Dit is het eerste jaar dat we een Kidsrun gecombineerd met kleine, optionele obstakels doen (bv. over een hooibaal of door een kleine open-waterpartij). Geen enkel obstakel hoeft te worden genomen, omheen lopen is ook goed en kan altijd! Het gaat om de lol! Wel moeten alle deelnemers eerst een ronde lopen, voordat ze in een tweede of derde ronde de obstakels kunnen doen.

Verder willen we je graag attenderen op het Infoblad deelnemers Mud- en Obstacle Run, die wij van de GHOR/ GGD hebben ontvangen. Hierin staat belangrijke informatie voor deelnemers van sportevenementen met water en modder. Hoewel dit document wellicht wat over de top lijkt voor wat betreft OTR-kids, bevat deze wel degelijk relevante informatie. Ouders moeten dus toch kennisnemen van dit document.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *