Stem op ons bij de Rabobank Clubkas Campagne

Ook dit jaar doet de Haagse Beemden Loop mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Hoe wat waar?
Jaarlijks ondersteunt de Rabobank veel verenigingen en stichtingen in Breda en omgeving. Speciaal voor verenigingen en stichtingen organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne en stelt hiervoor € 75.000,- beschikbaar.
Leden van Rabobank Breda mogen van woensdag 4 t/m maandag 16 april 2018 stemmen op hun favoriete vereniging/stichting/club tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Ieder lid mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het beschikbare gestelde bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Hoe meer stemmen er op de Haagse Beemden Loop worden uitgebracht hoe hoger het bedrag wat wij ontvangen, namens de leden!

Stem op de HBL!
Natuurlijk probeert Stichting de Haagse Beemden Loop zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage namelijk goed gebruiken! Ben jij lid van Rabobank Breda? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan Stichting de Haagse Beemden Loop tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne.

Waarom stemmen op Stichting de Haagse Beemden Loop?
Wij zijn geheel afhankelijk van sponsoring en subsidie. Zonder deze giften kan er geen Haagse Beemden Loop plaatsvinden. En dat zou toch zonde zijn voor een evenement wat al 29 jaar een begrip is en behoort tot de grotere evenementen van Breda. De HBL is namelijk meer dan alleen hardlopen! Wij worden al jaren geroemd om de gemoedelijke sfeer, het randprogramma voor supporters en het mooie en snelle parcours. En wist u dat ons evenement in Breda de enige is die een Obstacle Trail Run organiseert?

Wat wil Stichting de Haagse Beemden Loop met het geld gaan doen?
De Haagse Beemden Loop wil nog aantrekkelijker voor deelnemers en bezoekers worden en (nog) meer naamsbekendheid krijgen, zowel binnen als buiten de wijk en zelfs buiten Breda. Zonder deelnemers en bezoekers immers geen HBL. Met het geld van de Rabobank Clubkas Campagne willen wij ons richten op 2 specifieke onderdelen:
De Kidsrun is een belangrijk onderdeel dat jong en oud met elkaar bindt, zowel op sportief als op sociaal gebied. Immers, de jeugd van nu is het toekomstige deelnemersveld van de andere afstanden. Scholen, verenigingen en sportclubs kunnen zich aanmelden mee te doen en een sportieve prestatie neerzetten. Daarnaast kunnen zij door hun aanwezigheid promotie voor zichzelf maken. De Kidsrun willen we laten groeien en ieder kind in de Haagse Beemden en daarbuiten mee laten doen. Dit kan alleen door de kosten laag te houden.
De Obstacle Trail Run is inmiddels een begrip. Maar we willen dit onderdeel nog meer laten groeien in deze tijd van Obstacle Runs, Mud Runs en Trail Runs, zowel in aantal deelnemers als in kwaliteit om een nog professioneler, aantrekkelijker en afwisselender parcours te kunnen bieden.
En wat is nu leuker dan deze 2 onderdelen samen te brengen? Binnen het parcours van de Kidsrun zal voor kleine durfals ook een klein obstacle parcours worden aangelegd.

Hoe stemmen
Ben je lid van Rabobank Breda? Dan ontvang je op dinsdag 3 april een stemcode per post. Op deze kaart staat een unieke code waarmee je via rabobank.nl/breda op ons kunt stemmen! 

Alvast bedankt voor je stem!

Stichting de Haagse Beemden Loop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *