Inschrijvingen jubileum editie Decathlon Haagse Beemden Loop nu geopend!

Op zondag 26 mei word het startschot gegeven voor de Decathlon Haagse Beemden Loop. Het is niet zomaar een editie, maar een heus jubileum! Dit jaar staat namelijk geheel in het teken van de 30ste (!) Decathlon Haagse Beemden Loop. En om dit te vieren, hebben we een aantal verrassingen in petto!

Een heus 10 kilometer parcours.

Waar de voorgaande edities werd gekozen om twee keer het 5 kilometer parcours te lopen, is er voor dit jubileum een 10 kilometer parcours uitgestippeld.

De eerste kilometers worden afgelegd over het vertrouwde parcours, maar na de Bredestraat wordt alles anders: je gaat linksaf de polder in en maakt een extra lus. Vervolgens loop je langs de Mark naar het Haagse Beemdenbos.

Loop nu 30 kilometer.

Je wordt als organisatie 30 jaar en wat doe je dan?
Inderdaad, je maakt er een ‘jubileum’ onderdeel bij, namelijk de 30 kilometer Combiloop! Deelnemers doen dus achtereenvolgend mee met de 15, 10 en 5 km. wedstrijdonderdelen.

Speciaal voor de combilopers hebben we de starttijden van elk wedstrijdonderdeel dusdanig gekozen, om op die manier tussen de verschillende afstanden voldoende te herstellen.

Dus schrijf je snel in, om dit geweldige jubileum samen met ons te vieren.