Stem op ons bij de Rabobank Clubsupport Campagne!

Jaarlijks ondersteunt de Rabobank veel verenigingen en stichtingen in Breda en omgeving. Speciaal voor verenigingen en stichtingen organiseert zij de Rabobank Clubsupport en stelt hiervoor € 100.000,- beschikbaar.

Leden vanaf 12 jaar van Rabobank Breda mogen vanaf vrijdag 27 september tot en met zondag 6 oktober 2019 stemmen op hun favoriete vereniging of stichting tijdens de Rabobank Clubsupport. Ieder lid mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het beschikbaar gestelde bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Hoe meer stemmen er op de Haagse Beemden Loop worden uitgebracht hoe hoger het bedrag wat wij ontvangen, namens de leden!

Stem op de HBL!

Natuurlijk probeert Stichting Haagse Beemden Loop zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage namelijk goed gebruiken! Ben jij lid van Rabobank Breda? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan Stichting Haagse Beemden Loop tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubsupport.

Waarom stemmen op ons?

Wij zijn voor een groot deel afhankelijk van sponsoring en subsidie. Zonder deze giften kan er geen Haagse Beemden Loop plaatsvinden. En dat zou toch zonde zijn voor een evenement wat al 30 jaar een begrip is en behoort tot de middelgrote evenementen van Breda. De HBL is namelijk meer dan alleen hardlopen! Wij worden al jaren geroemd om de gemoedelijke sfeer en het mooie, snelle parcours. En wist u dat ons evenement in Breda de enige is die een Kids Obstacle Run organiseert?

Wat willen we met het geld gaan doen?

Met het geld van de Rabobank Clubsupport willen wij ons specifiek richten op de Kids (Obstacle) Run. Dit is een belangrijk onderdeel dat jong en oud met elkaar bindt, zowel op sportief als op sociaal gebied. De jeugd van nu is het toekomstige deelnemersveld van de andere wedstrijdonderdelen. Bovendien stimuleert het een gezonde leefstijl bij kinderen. Scholen, verenigingen en sportclubs kunnen zich aanmelden mee te doen en een sportieve prestatie neerzetten. De Kids (Obstacle) Run willen we laten groeien. Binnen het parcours van de Kids Run wordt voor kleine durfals ook een klein obstacle parcours aangelegd. Ieder kind in de Haagse Beemden en daarbuiten kan meedoen, maar daarvoor moeten we de kosten laag houden.

Hoe breng je je stem uit?

Ben je lid van Rabobank Breda? Dan ontvang je een stemcode per post of mail. Op deze kaart staat een unieke code waarmee je via https://www.rabo-clubsupport.nl/breda/stemmen op ons kunt stemmen! Kijk voor meer informatie op www.rabo-clubsupport.nl/breda!

Alvast bedankt voor je stem!

Stichting Haagse Beemden Loop