Haagse Beemden Loop 2022 geannuleerd

8 februari 2022 Uit Door Tilly Macville
Beste loper,
 
Na veel overwegingen, hebben wij als bestuur van de Haagse Beemden Loop definitief besloten om ons loopevenement, wat gepland stond op zondag 29 mei a.s., af te gelasten.
 
Naast de onzekere tijd waarin we ons bevinden, hebben de minimale mogelijkheden in de belangrijkste ingrediënten die ons tot een succesvol evenement maken (vergunningen, wegvallen van sponsors en afmelding van vrijwilligers) de doorslag gegeven om tot dit besluit te komen.
 
De afgelasting is voor ons een enorme teleurstelling maar de onlangs afgegeven versoepelingen, zijn voor ons te weinig zekerheid om in korte tijd een goed georganiseerd loopevenement neer te zetten.  Ook de middelen om de veiligheid en gezondheid van deelnemers, toeschouwers en medewerkers te garanderen zijn momenteel niet afdoende.
 
De aankomende maanden zullen wij gebruiken om te inventariseren en nieuwe paden uit te zetten.
 
Heb je ideeën, tips en/of heb je interesse en wat tijd over om deel uit te maken van een enthousiast bestuur of ondersteuning tijdens het evenement, neem dan gerust contact met ons op via info@haagsebeemdenloop.nl voor nadere info en mogelijkheden.
 
Wij hopen dat we met de voorbereidingen voor 2023 op volle sterkte komen en dat we de 31e editie van de Haagse Beemden Loop weer op de kalender kunnen zetten.
 
Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Stichting Haagse Beemden Loop,

 

Jenny Busch

Voorzitter

info@haagsebeemdenloop.nl