5 Kilometer Wheelers

De start van de 5 kilometer voor wheelers is om 15:40. Schrijf je hier in tot 45 minuten voor de start!

Het parkoers is gewijzigd ten opzichte van de voorgaande edities. Voor wheelers is het parkoers hierdoor wat minder geschikt en vraagt meer stuurmanskunst. Dat neemt niet weg dat wheelers van harte welkom zijn.

Je rijdt twee ronden: 

  • De eerste ronde volg je de Asterdronde. Dit is een ronde van 4 kilometer door het fraaie poldergebied richting het Haagse Beemden Bos. Een klein deel van deze ronde is een gravelpad (circa 200 meter).Na 4 kilometer kom je voor de eerste keer langs Start/Finish, hier houd je rechts aan om aan de tweede ronde te beginnen. 
  • De tweede ronde volg je de Sportveldronde. Dit is een ronde van 1 kilometer rond de sportvelden van Tennisvereniging Heksenwiel en B.S.V. Boeimeer. Terug op de Heksendans bereik je de Finish aan de linkerkant van de weg.

Wij hopen deze editie wederom op enthousiaste wheelers. Door de geringe deelname aan wheelers zijn er voor dit onderdeel geen prijzen. Elke wheeler gebruikt een verplicht door ons verstrekt startnummer met chip. Deze moet duidelijk zichtbaar op de borst, dus onbedekt en niet gevouwen worden bevestigd. Geef je medewheelers en lopers de ruimte om jou links in te halen, blijf dus rechts rijden. Alvast bedankt!

5 kilometer parkoers - Asterdronde en Sportveldronde

google-site-verification: google93b255dab726c6ff.html