Kidsrun

De Haagse Beemden Loop is de Haagse Beemden Loop niet zonder de Kidsrun. Voorheen het sluitstuk van ons evenement, vanaf 2018 is dit de opening van ons evenement. 

Dfamilieloop 2 haagse beemden loope Kidsrun is vooral bestemd voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Zij kunnen naar keuze 1, 2 of 3 ronden van 1300 meter hardlopen. Gezellig met het gezin of andere sportieve familieleden, in schoolverband of via een (sport)vereniging.

Dit jaar gaan we ook een klein stukje van het parcours als hindernisbaan inrichten! Zo kunnen de kleine waaghalzen lekker klimmen en klauteren. Dit stukje met hindernissen is niet verplicht, dus kids (of ouders ?) die liever niet willen of durven, kunnen er gewoon langs rennen! Het gaat om de lol! Wel moeten alle deelnemers eerst een ronde lopen, voordat ze in een tweede of derde ronde de obstakels kunnen doen. Op onze parcourspagina kun je alvast zien welke hindernissen we hebben bedacht!

NB: Wij willen je graag attenderen op het Infoblad deelnemers Mud- en Obstacle Runs, die wij van de GHOR/ GGD hebben ontvangen. Hierin staat belangrijke informatie voor deelnemers van sportevenementen met water en modder. Hoewel dit document wellicht wat over de top lijkt voor wat betreft de hindernissen van de kidsrun, bevat deze wel degelijk relevante informatie. Ouders moeten dus toch kennisnemen van dit document.

Alle deelnemer(tje)s krijgen bij de finish een mooie medaille als aandenken.

Voorafgaand aan de start zal er ook dit jaar weer een professionele warming-up worden verzorgd. familieloop haagse beemden loopDe warming-up is geheel op de kinderen gericht, maar natuurlijk mogen ook de volwassenen lekker meedoen.

Op het evenemententerrein kunnen de kinderen zich gedurende de hele middag (laten) vermaken met verschillende activiteiten. Ze kunnen zich bijvoorbeeld laten schminken en zich uitleven op diverse speelattracties. Kortom, er zijn voldoende ingrediĆ«nten voor een leuke dag aanwezig en de kinderen hoeven zich niet te vervelen als papa of mama zelf aan het hardlopen is.kinderatracties haagse beemden loop

Je kunt online inschrijven of op de dag zelf.
Wil je als ouder deelnemen aan de Kidsrun, maar ook nog een andere prestatie neerzetten? Aarzel dan niet en schrijf je ook in voor een van de overige onderdelen.

Een aantal basisscholen en (sport)verenigingen in de Haagse Beemden organiseert een centrale inschrijving en deelname. Wil je weten of de school/vereniging van jouw kind(eren) dit ook doet? Informeer er naar bij de school/vereniging. Is dit niet het geval, neem dan contact op ons op via het contactformulier.
Wil je als school of (sport)vereniging meedoen en weten wat de mogelijkheden zijn voor groepsinschrijvingen? Ook hiervoor kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.