Parcours

Route Obstacle Trail Run 2018 (+/- 8,5 km) (wijzigingen onder voorbehoud):

Het parcours van de Obstacle Trail Run is verkeersvrij en grotendeels onverhard en deels verhard. Dit jaar starten we in zuidelijke richting. De route loopt over het terrein van B.S.V. Boeimeer heen. Daarna over de grasvelden richting de Rietdijk de polder in, op naar de Asterdplas! JVanaf de Asterdplas ren je via de Krommedijk en het Heksenpad naar de finish. De deelnemers van de 15 km rennen in dezelfde richting maar moeten nog 1-2 rondes. Zorg dat je langs de goede kant van de afzetting naar de finish rent, anders moet je nog eens 5 km!  Lees meer over de Obstacle Trail Run.

Route Haagse Beemden Loop 2018 (5-10-15 km):

https://youtu.be/is4drlStaMo

De 10 km en de 15 km bestaan uit respectievelijk twee en drie rondes van 5 km. Dit parcours is verkeersvrij en geheel verhard. De start is dus in zuidelijke richting.

Route Kidsrun 2018 (1,3 – 2,6 – 3,9 km):

De 2,6 km en de 3,9 km bestaan uit respectievelijk twee en drie rondes van 1,3 km. Dit parcours is verkeersvrij en geheel verhard. Op een deel van het parcours staan voor de kleine waaghalzen een aantal hindernissen. Deze zijn echter zo opgesteld dat kids (of ouders) die niet willen klimmen en klauteren hier makkelijk voorbij kunnen. Lees meer over de Kidsrun.