Vrijwilligers

vrijwilligersDe Haagse Beemden Loop is ieder jaar weer een succes dankzij de ruim 125 vrijwilligers die ons meehelpen. Wil jij ook deel uitmaken van deze groep toppers? We kunnen altijd nieuwe frisse krachten gebruiken, dus kom maar op met je aanmelding! Wij zijn heel blij met jou!

Loop je zelf niet (meer) hard en/ of heb je op zaterdag 25 mei en/ of zondag 26 mei 2019 een paar uurtjes of de hele dag tijd over? Of in de dagen ervoor of erna? We hebben zeer diverse functies, hieronder een selectie van alle taken:

  • medailles om de nek hangen van alle finishers (vinden ze geweldig als jij dit doet!)
  • water en sponzen uitdelen (heerlijke dorstlessers en je ziet alle toppers langskomen)
  • informatie verstrekken bij de informatiestand
  • inschrijvingen & verwerking: startnummers uitreiken of op een laptop de inschrijvingsformulieren verwerken (zodat iedereen na afloop zichzelf in de uitslagen kan terugvinden, niet onbelangrijk!).
  • het verkeer regelen, denk hierbij aan oversteekhulp zijn bij het finishgebied, het verkeer tegenhouden op kruisingen met het parcours of de lopers de goede kant opsturen
  • lunchpakketten samenstellen voor alle vrijwilligers, dus ook voor jezelf!
  • hindernissen voor de Obstacle Trail Run en de Kidsrun aanleggen en afbreken: denk hierbij aan zandzakken vullen, linten spannen, paaltjes de grond in, tijgernetten uitzetten, etc.
  • toezicht houden bij de hindernissen (heerlijk in de natuur in het zonnetje, kun je gelijk iedereen aanmoedigen)

Of wil je op een andere, voor jou geschikte, manier helpen? Dat kan ook, laat maar weten wat jij wilt of kunt doen! Voor iedereen is er namelijk wel een geschikte functie.
Voor de lunch en consumpties gedurende de dag wordt gezorgd.

Enthousiast geworden of toch eerst nog wat meer informatie? Laat je gegevens hieronder achter en de co√∂rdinator vrijwilligers neemt contact met je op. Mede door jouw inzet bezorg je de deelnemers en bezoekers een onvergetelijke dag!

Neem de code over:captcha

Haagse Beemden Loop Breda vrijwilligers inschrijvingen waterpost