Obstacle Trail Run

De Haagse Beemden Obstacle Trail Run is uniek in Breda en omgeving! 

Obstacle trail run Haagse Beemden Loop

Het speciale aan dit onderdeel van de Haagse Beemden Loop is dat er voornamelijk over onverhard terrein wordt gelopen. Het verzoek is om op de aangegeven paden te blijven, om de natuur niet te verstoren.

De start is bij Tennisvereniging Heksenwiel. Let op: natte schoenen gegarandeerd!

Obstacle trail run Haagse Beemden Loop

Dit jaar is er niet 1, maar zijn er 2 verschillende routes! Het parcours zal ongeveer 9,5 kilometer lang zijn. Maar de echte die-hards kunnen een extra ‘lus’ maken, waardoor je uitkomt op 11,5 kilometer! De moeilijkheidsgraad kun je zelf bepalen door je eigen uitdaging te kiezen.

Vanwege de afstand van het parcours is er besloten dat de kinderen alleen de 9,5 kilometer mogen doen.

Obstacle trail run Haagse Beemden LoopJe krijgt een startnummer met chip en de tijd word geregistreerd via Racetimer. Voor iedere finisher is er een medaille.

De obstakel trail is voor iedereen toegankelijk. Echter deelnemers tot 12 jaar mogen bij temperaturen vanaf 26 graden niet deelnemen in verband met wet- en regelgeving.

We kunnen in een dergelijke situatie geen restitutie of compensatie voor inschrijvingsgeld toekennen.

Loop jij al warm voor de Obstacle Trail Run? Schrijf je dan snel in! En let op: er is een maximum van 300 deelnemers, dus wees er snel bij want VOL=VOL!

Alle voor-inschrijvingen voor de Obstacle Trail Run, worden ingedeeld in startgroep 1.  
Bij na-inschrijving word je op dat moment geïnformeerd over je startgroep.
 

Belangrijk: trek een lange broek aan, hoe warm het weer ook is. Je rent door gebieden met brandnetels en braamstruiken. Ook is de kans op een tekenbeet erg groot eind mei. Controleer jezelf na afloop dus goed op teken! Bij tekenbeten en andere verwondingen staat de EHBO voor je klaar.

Verder willen we je graag attenderen op het Infoblad deelnemers Mud- en Obstacle Run van de GHOR/ GGD. Hierin staat belangrijke informatie voor deelnemers van sportevenementen met water en modder.

Neem geen telefoons, camera’s of gps-apparaten mee die niet tegen water bestand zijn. Er is namelijk kans dat je goed nat wordt en de organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele schade. 

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.

Route Obstacle Trail Run 2019 (9,5 km en 11,5 km) (wijzigingen onder voorbehoud):