5 Kilometer

De start van de 5 kilometer is om 15:45. Schrijf je hier in tot 45 minuten voor de start!

Je loopt twee ronden: 

  • De eerste ronde volg je de Sportveldronde. Dit is een ronde van 1 kilometer rond de sportvelden van Tennisvereniging Heksenwiel en B.S.V. Boeimeer. Na 1 kilometer kom je voor de eerste keer langs Start/Finish, hier houd je rechts aan om aan de tweede ronde te beginnen. 
  • De tweede ronde volg je de Asterdronde. Dit is een ronde van 4 kilometer door het fraaie poldergebied richting het Haagse Beemden Bos. Een klein deel van deze ronde is een gravelpad (circa 200 meter). Terug op de Heksendans bereik je de Finish aan de linkerkant van de weg.

De 5 kilometer is ook uitermate geschikt voor power walkers en kangoo jumpers; we verzoeken deze groepen deelnemers wel om alle andere hardlopers voor te laten gaan bij de start. De 5 kilometer is voor iedereen toegankelijk. Echter deelnemers tot 12 jaar mogen bij temperaturen vanaf 26 graden niet deelnemen in verband met voorschriften vanuit GHOR/ GGD. Elke deelnemer loopt verplicht met een door ons verstrekt startnummer met chip. Deze moet duidelijk zichtbaar op de borst, dus onbedekt en niet gevouwen worden bevestigd.

Je komt onderweg waterposten tegen na 2 en 4 kilometer. Bij de waterposten liggen ook sponzen. Gooi bekers en sponzen svp in de afvalcontainers die bij en na de posten langs het parcours staan!

Wil je zo vriendelijk zijn om de wedstrijdlopers vooraan te laten starten, zodat zij ongehinderd door kunnen lopen?  Geef je medelopers de ruimte om jou links in te halen, blijf dus rechts lopen. Alvast bedankt!

 

google-site-verification: google93b255dab726c6ff.html