Inschrijvingen

 

De inschrijvingen zijn geopend.
Klik hier om jezelf in te schrijven.

Voor-inschrijvingskosten 2019 (inclusief medaille)

Kids (Obstacle) Run  € 3,00 
Obstacle Trail Run (circa 9 km.)  € 19,- 
30 kilometer combiloop (15 + 10 + 5 km.)  € 15,– 
15 kilometer  € 12,- 
10 kilometer  € 12,- 
5 kilometer  € 10,- 
5 kilometer wheelers  € 10,- 
T-shirt 

Uitverkocht

 

 

 

 

 

 

Afhalen startnummers bij online-voorinschrijving
Je startnummer wordt niet toegezonden. Je kunt je startnummer in het clubgebouw van Tennisvereniging Heksenwiel, Heksendans 2, 4823 JX Breda, afhalen op:

  • zaterdag 25 mei 2019 tussen 10.00 en 16.00 uur of
  • zondag 26 mei 2019 vanaf 08.00 uur.  Om op zondag lange wachtrijen te voorkomen, verzoeken wij je om je startnummer al op zaterdag op te halen.

Heb je je ingeschreven voor de Obstacle Trail Run? Dan word je ingedeeld in één van de vijf startgroepen. Een concrete indeling van de startgroepen wordt later gepubliceerd. Voor alle starttijden verwijzen we naar het Programma.  

Geen onderscheid tussen leeftijdscategorieën of wedstrijd- en prestatielopers 

Er is geen onderscheid in leeftijdscategorieën of tussen wedstrijdlopers en prestatielopers (recreanten). Dit geldt voor alle wedstrijdonderdelen. Of je nu lid bent van de Atletiekunie of niet, elke loper maakt kans op één van de prijzen (m.u.v. Obstacle Trail Run en Kids (Obstacle) Run).

Tijdregistratie
De organisatie maakt gebruik van de tijdregistratie van Racetimer. Elke deelnemer loopt verplicht met een door ons verstrekt startnummer (met chip, Combilopers drie chips). De Kids (Obstacle) Run kent geen tijdregistratie, maar ook hier zijn alle deelnemers verplicht met ons startnummer (zonder chip) te lopen.

Wedstrijdreglement
Kijk op Wedstrijdreglement en Privacybeleid voor meer informatie over de voorwaarden en regels.