Inschrijven

Online voor-inschrijven is niet meer mogelijk

Na-inschrijven is mogelijk op zaterdag 26 mei of zondag 27 mei (lees verder onderaan deze pagina).

Afhalen startnummers bij online-voorinschrijving
Je startnummer wordt niet toegezonden. Je kunt je startnummer ophalen op zaterdag 26 mei tussen 10.00 en 16.00 uur of op zondag 27 mei vanaf 08.00 uur in het clubgebouw van B.S.V. Boeimeer. Deze bevindt zich op het start/finishterrein. Om op zondag lange wachtrijen te voorkomen, verzoeken wij je om je startnummer al op zaterdag op te halen.
Heb je je ingeschreven voor de Obstacle Trail Run, dan ben je ingedeeld in één van de vijf startgroepen. In dit overzicht zie je in welke startgroep je bent ingedeeld. Voor alle starttijden, zie het Programma.  

Na-inschrijven
Na-inschrijven kan op zaterdag 26 mei of zondag 27 mei in de kantine van het clubgebouw van B.S.V. Boeimeer, Heksendans 4, 4823 JX Breda. Op zaterdag kan dit tussen 10.00 uur en 16.00 uur; op zondag vanaf 08.00 uur tot een half uur voor de start van de te lopen afstand. Het clubgebouw van B.S.V. Boeimeer bevindt zich op het start/finishterrein. Betaling bij na-inschrijving kan contant (graag gepast betalen) of per PIN. Wij geven de voorkeur aan pinnen.

Je kunt als na-inschrijver het inschrijfformulier (Word .docx of .PDFdownloaden wat je alvast kunt uitprinten, invullen en meenemen. Zo hoef je minder lang te wachten bij de na-inschrijving. Jij blij, wij blij en andere wachtenden ook blij want dan gaat het een stuk sneller allemaal!

Na-inschrijfkosten 2018 (inclusief medaille)

10 of 15 km: € 14,-
5 km: € 12,-
5 km wheelers: € 12,-
Kidsrun € 3,50
Obstacle Trail Run: € 21,-

Geen onderscheid tussen leeftijdscategorieën of wedstrijd- en prestatielopers 
Er is geen onderscheid in leeftijdscategorieën of tussen wedstrijdlopers en prestatielopers (recreanten). Dit geldt voor alle afstanden. Of je nu lid bent van de Atletiekunie of niet, je kunt kans maken op het winnen van één van de (geld)prijzen.

Tijdregistratie
De organisatie maakt gebruik van de tijdregistratie van Racetimer. Dit houdt in dat elke loper verplicht met een door de organisatie verstrekt startnummer voorzien van chip loopt. De Kidsrun kent geen tijdregistratie, maar ook hier zijn alle deelnemers verplicht te lopen met een startnummer (zonder chip).

Wedstrijdreglement