Inschrijving

Inschrijven voor de Haagse Beemden Loop gaat volledig digitaal, dit kan tot 45 minuten voor aanvang van je looponderdeel. Je ontvangt na inschrijving een bevestigingsmail. De voorinschrijvers ontvangen een week voor het evenement een  mail met hun startnummer. Voor de na-inschrijvers staat dit in hun bevestigingsmail. Neem de mail mee bij het afhalen van je startnummer in het clubgebouw van Tennisvereniging Heksenwiel (Heksendans 2, 4823 JX Breda) op 25 mei ( van 10.00 tot 16.00 uur)  of 26 mei tot een 1/2 uur voor je looponderdeel.

Tip: Wil je je inschrijving na afloop controleren dan  vraagt het systeem de ingevulde gegevens: Land-Postcode -Geboortedatum. 

Voor aanvangstijden van de verschillende looponderdelen verwijzen we je naar het Programma.

Voorinschrijving

De voordelige voorinschrijving sluit 0m 19 mei 23.59. Daarna geldt het normale tarief.

Groepskorting

Ken je 6 of meer lopers die deel willen nemen dan kun je 15% korting krijgen!

Hoe werkt dit?

De groepsleider stuurt een mail naar inschrijven@haagsebeemdenloop.nl met de namen van de groepsleden. Je krijgt van ons een mail met een kortingscodes. Elk groepslid schrijft zich zelf  in, voert daarbij de kortingscode in, die vervolgens direct wordt verrekend.

Let op: Kortingscodes aanvragen tot en met 18 mei. 

Inschrijving wijzigen

Als je je persoonlijke gegevens wilt wijzigen of van onderdeel wilt wisselen dan kan dat tot een dag voor de loop via inschrijven.nl. Je bevestigingsmail bevat hiervoor een unieke link.

Mogelijke onderdeel wisselingen:

  • Van 15 km naar 10 km, 5 km of kidsrun
  • Van 10 km naar 15 km of 5 km of kidsrun;
  • Van 5 km naar kidsrun.

Er vindt geen restitutie plaats. Doe je dit na sluiting van de voorinschrijving, dan ontvang je geen nieuw startnummer. Let op: je ontvangt geen e-mailbevestiging van je wijziging, maar je kunt wijzigingen wel altijd online controleren via inschrijven.nl.

Bredase hardloopevenementen en de Bredaille

Aan het einde van de inschrijving krijg je de vraag of je informatie wilt ontvangen van de andere Bredase loopevenementen.  Als je dit aanvinkt houden we je via de mail op de hoogte. Je kan je altijd afmelden. Je gegevens worden niet met anderen gedeeld. Op de Bredaille pagina krijg je meer info.

Tijdregistratie

De organisatie maakt gebruik van tijdregistratie. Elke deelnemer loopt verplicht met een door ons verstrekt startnummer (met chip). De Kids (Obstacle) Run kent geen tijdregistratie, maar ook hier zijn alle deelnemers en begeleiders verplicht met ons startnummer (zonder chip) te lopen.

Voor de 15, 10 en 5 km maak je kans op een van onze prijzen. Prijzen worden uitgereikt op basis van de netto finishtijd per onderdeel aan de 3 snelste dames en de 3 snelste heren.

Inschrijvingskosten 2024  (inclusief  herinnering/medaille)

Wedstrijdondereel Voorinschrijving  Regulier tarief
  tot 10 dagen voor de loop tot 45 minuten voor aanvang van het onderdeel
Kids (Obstacle) Run €  3,– €  3,50
5 km €  10,– €  12,50
5 km Wheeler €  10,– €  12,50
5 km Power Walker €  10,– €  12,50
10 km €  12,– €  14,50
15 km €  12,– €  14,50

Wedstrijdreglement

Kijk op Wedstrijdreglement en Privacybeleid voor meer informatie over de voorwaarden en regels

 Vragen- opmerkingen

Al je vragen met betrekking tot inschrijven kun je mailen naar: inschrijven@haagsebeemdenloop.nl

google-site-verification: google93b255dab726c6ff.html