Evenemententerrein & voorzieningen

Het evenemententerrein, inclusief Start & Finish, bevindt zich bij Tennisvereniging Heksenwiel (Heksendans 2, 4823 JX Breda):

 

Evenemententerrein
Op en rond het terrein van Tennisvereniging Heksenwiel is de plaats waar het allemaal gebeurt op de dag van de loop. In een gezellige sportieve sfeer kun je er de start en finish van de verschillende wedstrijdonderdelen bijwonen en de deelnemers aanmoedigen.

Er is muziek op het evenemententerrein en een professionele speaker houd je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Op een groot LED-scherm krijg je informatie, wedstrijdbeelden en uitslagen te zien. 

Ben je toe aan een een drankje en een hapje, dan kun je terecht in het clubgebouw van Tennisvereniging Heksenwiel voor de grote en kleine dorst. Of een hapje, dat kan ook! Op het nabij gelegen winkelcentrum Heksenwiel zijn er diverse horecagelegenheden.

De kinderen kunnen geschminkt worden. 

Tevens zijn er diverse informatiekraampjes aanwezig. Heb je interesse om jouw organisatie te promoten op de informatiemarkt tijdens de loop? Laat het ons weten via het contactformulier.

Verzorging deelnemers
Van begin tot eind word je in de watten gelegd. Langs het parcours zijn zowel water- als sponsposten aanwezig. Aan de finish krijg je water en/of fruit uitgereikt. Na het finishen kun je je lekker ontspannen op het evenemententerrein. Een team EHBO’ers staat op de dag van de loop paraat om je bij onverhoopte ongemakken bij te staan. 

Kleedruimtes en sanitaire voorzieningen
Je kunt gratis gebruik maken van kleedruimtes, douches en toiletten. Deze bevinden in het clubgebouw van B.S.V. Boeimeer.

Garderobe
Je kunt je spullen achterlaten in onze gratis bewaakte garderobe in het clubgebouw van B.S.V. Boeimeer.