Evenemententerrein & voorzieningen

Het evenemententerrein, inclusief Start & Finish, bevindt zich op 26 mei 2024  bij Tennisvereniging Heksenwiel (Heksendans 2, 4823 JX Breda).

Evenemententerrein

Ons evenemententerrein bevindt zich op en rond het terrein van Tennisvereniging Heksenwiel.  In een gezellige sportieve sfeer kun je onze loop als loper of toeschouwer meebeleven.

Onder het genot van  een hapje en een drankje kun je genieten van het evenement, onder begeleiding van onze speaker.
Tevens vind je diverse horecagelegenheden op  het nabij gelegen winkelcentrum Heksenwiel.

Ook vind je hier enkele informatie kramen van ons en onze sponsors. Zelf een product promoten? Dit kan bij ons ook. Neem contact met ons, mail naar info@haagsebeemdenloop.nl 

Verzorging deelnemers
Langs het parcours zijn zowel water- als sponsposten aanwezig. Aan de finish krijg je water en/of fruit uitgereikt. Na het finishen kun je je lekker ontspannen op het evenemententerrein. Een team EHBO’ers staat op de dag van de loop paraat om je bij onverhoopte ongemakken bij te staan. 

Kleedruimtes en sanitaire voorzieningen
Je kunt gratis gebruik maken van kleedruimtes, douches en toiletten. Deze bevinden zich op het terrein van  B.S.V. Boeimeer, dit is gelegen direct naast het terrein van Tennisvereniging Heksenwiel. Het parkeerterrein en de kantine van B.S.V. Boeimeer zijn niet toegankelijk tijdens het evenement.

Garderobe
Op het evenemententerrein bij Tennisvereniging Heksenwiel staat een tent waar je spullen kunt achterlaten. Hier zal toezicht aanwezig zijn.

Toegankelijkheid
Het gebouw en terrein van Tennisvereniging Heksenwiel zijn geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Voor het invalidentoilet mogen wij gebruik maken van de sanitaire voorzieningen van het naastgelegen B.S.V. Boeimeer.

google-site-verification: google93b255dab726c6ff.html