Kids (Obstacle) Run

De Haagse Beemden Loop is de Haagse Beemden Loop niet zonder de Kids (Obstacle) Run. Gezellig met het gezin of andere sportieve familieleden, in schoolverband of via een (sport-)vereniging.

De Kids (Obstacle) Run is bestemd voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar en hun begeleiders. Zij kunnen naar keuze 1, 2 of 3 ronden hardlopen van elk ongeveer 1.000 meter zonder hindernissen of 1.400 meter met hindernissen. Voorafgaand aan de start zal er ook dit jaar weer een professionele warming-up worden familieloop 2 haagse beemden loopverzorgd zodat iedereen goed opgewarmd van start kan.

Het parcours is verkeersvrij. Op een deel van het parcours staan voor de kleine waaghalzen een aantal hindernissen, waar ze onderdoor en overheen kunnen klimmen en klauteren. Deze uitdagende obstacle route is speciaal opgebouwd om kinderen uit te dagen en grenzen te verleggen, maar vooral omdat het heel stoer is om te doen! Het stukje met hindernissen is niet verplicht, dus kids (of ouders ?) die liever niet willen of durven, kunnen de kortere route afleggen. Het gaat om de lol!

Wel moeten alle deelnemers een ronde lopen, voordat ze in een tweede of derde ronde de obstacle route kunnen doen.  Onderaan op deze pagina zie je alvast zien welke hindernissen aanwezig zullen zijn. Alle deelnemers krijgen bij de finish een mooie medaille als aandenken. 

Zit je kind op een van de scholen in de Haagse Beemden? Dan kun je  tijdens  het inschrijven kiezen voor de optie Kids (Obstacle) Run scholieren Haagse Beemden. Je kunt dan het aantal startnummers aangeven dat nodig is voor je kind en de begeleider(s). Voor deze run telt dat begeleidende ouders zich ook in moeten schrijven en voorzien moeten zijn van een startnummer om mee te mogen lopen.  Bij de inschrijving vragen wij je om de groep van jouw kind door te geven, zodat alle startnummers van de Kids (Obstacle) Run op school afgeleverd en vlot uitgedeeld kunnen worden. Als je voor meerdere kinderen een startnummer aanvraagt, hoef je maar één groep aan te geven. Alle startnummers worden aan het kind in deze groep meegegeven.

Zit je kind niet op een van de scholen in de Haagse Beemden? Dan kun je tijdens  het inschrijven kiezen voor de optie Kids (Obstacle) Run en het startbewijs op zaterdag 30 mei of zondag 31 mei 2020 bij de startlocatie ophalen.

familieloop haagse beemden loopNatuurlijk kunnen ook (sport-) verenigingen met kinderen van 4-12 jaar inschrijven. Wil je als (sport-)vereniging meedoen en weten wat de mogelijkheden zijn voor groepsinschrijvingen? Hiervoor kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Let op: Wij willen je graag attenderen op het Infoblad deelnemers Mud- en Obstacle Runs van de GHOR/ GGD. Hierin staat belangrijke informatie voor deelnemers van sportevenementen. Hoewel dit document wellicht wat overdreven lijkt,  moeten ouders toch hiervan kennisnemen. Let ook op met teken!

Ronde 1 km zonder hindernissen, meerdere ronden mogelijk:

Ronde 1,4 km met hindernissen, meerdere ronden mogelijk: