Kids (Obstacle) Run

De Decathlon Haagse Beemden Loop is de Decathlon Haagse Beemden Loop niet zonder de Kids (Obstacle) Run. Gezellig met het gezin of andere sportieve familieleden, in schoolverband of via een (sport-)vereniging.
familieloop 2 haagse beemden loopDe Kids (Obstacle) Run is bestemd voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar en hun begeleiders. Zij kunnen naar keuze 1, 2 of 3 ronden van elk ongeveer 1300 meter hardlopen.
Dit parcours is verkeersvrij. Op een deel van het parcours staan voor de kleine waaghalzen een aantal hindernissen, waar ze onderdoor en overheen kunnen klimmen en klauteren.
Deze uitdagende obstacle route is speciaal opgebouwd om kinderen uit te dagen en grenzen te verleggen, maar vooral omdat het heel stoer is om te doen!
Dit stukje met hindernissen is niet verplicht, dus kids (of ouders ?) die liever niet willen of durven, kunnen de alternatieve route lopen! Het gaat om de lol!

Wel moeten alle deelnemers een ronde lopen, voordat ze in een tweede of derde ronde de obstacle route kunnen doen.  Onderaan op deze pagina zie je alvast zien welke hindernissen aanwezig zullen zijn.
Alle deelnemers krijgen bij de finish een mooie medaille als aandenken.
Voor de kids (obstacle) run kunt u zich inschrijven via de inschrijf link op
www.haagsebeemdenloop.nl.

Zit uw kind op een van de scholen in de Haagse Beemden? Dan kunt u kiezen voor de optie Kids (obstacle) run scholieren Haagse Beemden. U kunt dan het aantal startnummers aangeven dat nodig is voor uw kind en de begeleider(s). Voor deze run telt dat begeleidende ouders zich ook in moeten schrijven en voorzien moeten zijn van een startnummer om mee te mogen lopen.

Bij de inschrijving vragen wij u om de groep van uw kind door te geven. Dit omdat alle startnummers van de inschrijvingen via de ‘Kids (obstacle) run scholieren Haagse Beemden link, op school geleverd en uitgedeeld worden.
Als u voor meerdere kinderen een startnummer aanvraagt hoeft u maar één groep aan te geven. Alle startnummers
worden aan het kind in deze groep meegegeven.

Zit uw kind niet op een van de scholen in de Haagse Beemden? Dan kunt u kiezen voor de optie Kids (obstacle) run en het startbewijs op zaterdag 25 mei of zondag 26 mei bij de startlocatie ophalen.

familieloop haagse beemden loopVoorafgaand aan de start zal er ook dit jaar weer een professionele warming-up worden verzorgd zodat iedereen goed opgewarmd van start kan.

Natuurlijk kunnen ook (sport) verenigingen met kinderen van 4-12 jaar inschrijven. Wil je als (sport)vereniging meedoen en weten wat de mogelijkheden zijn voor groepsinschrijvingen? Hiervoor kun je contact met ons opnemen via kidsrun@haagsebeemdenloop.nl .

NB: Wij willen je graag attenderen op het Infoblad deelnemers Mud- en Obstacle Runs van de GHOR/ GGD. Hierin staat belangrijke informatie voor deelnemers van sportevenementen. Hoewel dit document wellicht wat over de top lijkt voor wat betreft de Kids (Obstacle) Run, bevat deze wel degelijk relevante informatie. Ouders moeten dus toch hiervan kennisnemen. Let ook op met teken!

Route Kids Run 2019 (ronde 1 km, meerdere ronden mogelijk):

Route Kids Obstacle Run 2019 (ronde 1,4 km):