Kids (Obstacle) Run

De Haagse Beemden Loop is de Haagse Beemden Loop niet zonder de Kids (Obstacle) Run. Gezellig met het gezin of andere sportieve familieleden, in schoolverband of via een (sport-)vereniging.

Dfamilieloop 2 haagse beemden loope Kids (Obstacle) Run is vooral bestemd voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Zij kunnen naar keuze 1, 2 of 3 ronden van elk 1300 meter hardlopen. Dit parcours is verkeersvrij en geheel verhard. Op een deel van het parcours staan voor de kleine waaghalzen een aantal hindernissen, waar ze lekker onder- en overheen kunnen klimmen en klauteren. Dit stukje met hindernissen is niet verplicht, dus kids (of ouders ?) die liever niet willen of durven, kunnen er gewoon langs rennen! Het gaat om de lol! Wel moeten alle deelnemers bij voorkeur eerst een ronde lopen, voordat ze in een tweede of derde ronde de obstakels kunnen doen.  Onderaan op deze pagina zie je alvast zien welke hindernissen we hebben bedacht!

Alle deelnemer(tje)s krijgen bij de finish een mooie medaille als aandenken.

familieloop haagse beemden loopVoorafgaand aan de start zal er ook dit jaar weer een professionele warming-up worden verzorgd. De warming-up is geheel op de kinderen gericht, maar natuurlijk mogen ook de volwassenen lekker meedoen.

Op het evenemententerrein kunnen de kinderen zich gedurende de hele middag (laten) vermaken met verschillende activiteiten. Ze kunnen zich bijvoorbeeld laten schminken of zich uitleven op de speelattractie. 

Wil je als ouder deelnemen aan de Kids (Obstacle) Run, maar ook nog een andere prestatie neerzetten? Aarzel dan niet en schrijf je ook in voor een van de overige onderdelen.

Een aantal basisscholen en (sport-)verenigingen in de Haagse Beemden organiseert een centrale inschrijving en deelname. Wil je weten of de school/ vereniging van jouw kind(eren) dit ook doet? Informeer er naar bij de school/vereniging.  Wil je als school of (sport)vereniging meedoen en weten wat de mogelijkheden zijn voor groepsinschrijvingen? Hiervoor kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

NB: Wij willen je graag attenderen op het Infoblad deelnemers Mud- en Obstacle Runs van de GHOR/ GGD. Hierin staat belangrijke informatie voor deelnemers van sportevenementen. Hoewel dit document wellicht wat over de top lijkt voor wat betreft de Kids (Obstacle) Run, bevat deze wel degelijk relevante informatie. Ouders moeten dus toch hiervan kennisnemen. Let ook op met teken!

Route Kidsrun 2019 (1,3 – 2,6 – 3,9 km):