Vacature(s)

Gezellig bestuur zoekt versterking!

Wij zijn een gezellig en enthousiast team, dat varieert van fanatieke hardlopers tot nog-nooit-sportkleding-van-dichtbij-gezien-hebbenden.  

Momenteel vervullen een aantal bestuursleden twee of meer functies.  We kunnen dan ook versterking gebruiken, zodat we ook in de toekomst een sportief, gezellig en solide evenement met een evenwichtige taakverdeling kunnen neerzetten. 

Wij praten je graag vrijblijvend bij over de beschikbare functies, de functie-inhoud en waarom het zo leuk is om een evenement te organiseren. Bij sommige functies kunnen we ook het takenpakket op maat maken. We horen graag van jou waar jij kennis van of interesse voor hebt. Misschien wil je juist iets nieuwe ervaringen opdoen, dat kan ook. Als je besluit in onze organisatie plaats te nemen, dan werken we je uiteraard goed in.

Kennis en ervaring van evenementen en/ of hardlopen is niet nodig, we hebben dat zelf ook weer van anderen geleerd. Wij vergaderen vanaf september ongeveer één keer per maand op wisselende weekdagen. Zo kan iedereen met enige regelmaat aanwezig zijn, naast zijn of haar andere hobby’s of verenigingen die op een andere vaak vaste avond plaats vinden. Buiten de vergaderingen doet iedereen (met anderen) zijn/ haar deel om de loop voor te bereiden.

Wil jij ons meehelpen in het bestuur? Vind je het bv. leuk om de coördinator PR & Communicatie te assisteren? Heb jij bv. interesse in het werven/ indelen van vrijwilligers (organisatorisch)? Laat het ons weten, mail naar 

   Info@haagsebeemdenloop.nl.

We horen graag wat jij voor ons kunt betekenen en wij voor jou!

google-site-verification: google93b255dab726c6ff.html