Sponsor worden

Ons mooie evenement kan niet plaatsvinden zonder de medewerking van diverse sponsors, in geld en/ of natura. Wij willen dan ook op deze plaats onze sponsors alvast hartelijk danken!

Ook voor de aankomende editie staan wij weer open voor bedrijven, ondernemers en particulieren die ons evenement een warm hart toedragen en ons willen steunen. Wij werken niet met sponsorpakketten, omdat we graag per sponsor maatwerkafspraken maken. De ene sponsor heeft graag startbewijzen, de ander wil graag een kraam op het evenemententerrein en weer een ander wil een startschot lossen als tegenprestatie. Er is veel mogelijk!

Wilt u of uw bedrijf ons sponsoren en daarmee ook uw naamsbekendheid vergroten onder al onze deelnemers, publiek en vooral niet te vergeten de bezoekers van deze website?  Neen direct contact met ons op door te mailen naar info@haagsebeemdenloop.nl. Onze sponsorcoördinator neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Als u ons in natura wilt steunen, bijvoorbeeld door het uitlenen en/ of doneren van ge- of verbruiksmateriaal, zijn wij erg blij met u. Informeer ook naar deze mogelijkheden.

google-site-verification: google93b255dab726c6ff.html