Kids (Obstacle) Run

De start van de Kidsrun is om 11:45.

De Haagse Beemden Loop is de Haagse Beemden Loop niet zonder de Kids (Obstacle) Run. Gezellig met het gezin of andere sportieve familieleden, in schoolverband of via een (sport-)vereniging.

De Kids (Obstacle) Run is bestemd voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar en hun begeleiders. Zij kunnen naar keuze 1, 2 of 3 ronden hardlopen van elk ongeveer 1.000 meter zonder hindernissen of 1.400 meter met hindernissen. 

Het parcours is verkeersvrij. Op een deel van het parcours staan voor de kleine waaghalzen een aantal hindernissen, waar ze onderdoor en overheen kunnen klimmen en klauteren. Deze uitdagende obstacle route is speciaal opgebouwd om kinderen uit te dagen en grenzen te verleggen, maar vooral omdat het heel stoer is om te doen! Het stukje met hindernissen is niet verplicht, dus kids (of ouders ?) die liever niet willen of durven, kunnen de kortere route afleggen. Het gaat om de lol!

Wel moeten alle deelnemers een ronde lopen, voordat ze in een tweede of derde ronde de obstacle route kunnen doen. Alle deelnemers krijgen bij de finish een mooie medaille als aandenken. 

Inschrijven

Om het inschrijven voor de Kids Obstacle Run zo eenvoudig mogelijk te maken gaat het op dezelfde manier als voor de andere onderdelen. Ook hier gelden de regels voor voorinschrijving en groepskorting. Ga voor uitleg naar de pagina Inschrijven 

Voor deze run telt dat begeleidende ouders zich ook in moeten schrijven en voorzien moeten zijn van een startnummer om mee te mogen lopen. 

De scholen en verenigingen vragen wij om de  kinderen te motiveren en te enthousiasmeren om mee te doen aan dit beweeg en beleef evenement. Ze hebben geen taak bij het inschrijfproces. Startnummers kun je op 27 of 28 mei ophalen bij Tennisvereniging Heksenwiel.

Ronde 1 km zonder hindernissen, meerdere ronden mogelijk:

Ronde 1,4 km met hindernissen, meerdere ronden mogelijk:

 

google-site-verification: google93b255dab726c6ff.html