Vacature(s)

Gezellig bestuur zoekt versterking!

Wij zijn een gezellig en enthousiast team, dat varieert van fulltime werkenden tot werkzoekenden en pensionado’s; van fanatieke hardlopers tot nog nooit sportkleding van dichtbij gezien hebbenden.  

Het bestuur kan wel versterking gebruiken, zodat we ook in de toekomst een sportief, gezellig en solide evenement kunnen neerzetten met een evenwichtige taakverdeling.

Kennis en ervaring van evenementen en/ of hardlopen is niet nodig, we hebben dat zelf ook weer van anderen geleerd. Wij vergaderen ongeveer één keer per maand vanaf september op wisselende weekdagen. Zo kan iedereen met enige regelmaat aanwezig zijn, naast zijn of haar andere hobby’s of verenigingen op een vaste avond. Buiten de vergaderingen doet iedereen (met anderen) zijn/ haar deel om de loop voor te bereiden.

Wij praten je graag vrijblijvend bij over de functie-inhoud en waarom het zo leuk is om een evenement te organiseren. Bij sommige functies kunnen we ook het takenpakket op maat maken. En als je besluit in onze organisatie plaats te nemen, dan werken we je uiteraard goed in.

Wil jij ons meehelpen in het bestuur? Vind je het leuk om de coördinator Obstacle Trail Run te assisteren? Heb jij interesse in het werven/ indelen van vrijwilligers (organisatorisch)? Laat het ons weten via het contactformulier

We horen graag wat jij voor ons kunt betekenen en wij voor jou!